South West Perspective.jpg
 

Design

Set in a stunning natural environment, ONE WILLITS PLACE was carefully designed to balance modern architecture with a warm, mountain character. Here, articulated rooflines and a rich mix of materials will be distinguishing features, while generous windows and two south-facing balconies will bathe the residences in natural light and provide expansive mountain views. Garages are thoughtfully planned to be accessed via a private alley from behind allowing a handsome, unobstructed facade. The timeless blend of glass, wood and steel accents will complement the existing buildings yet bring a fresh, modern look to the Town Center.

 
 

Exterior Finishes

  • Wood siding

  • Stucco

  • Steel accents

  • Standing seam metal and composition shingle roof

  • Trex decks

  • Brushed concrete path to front door

  • Front door with glass side panel

  • Modern garage door with glass panels

 
 

Architecture should speak of its time and place, but yearn for timelessness.
— Frank Gehry

 
WB 11_South Evening-01.jpg